Print

Hyr som tjänst

Du som kund betalar en månadskostnad och allt så som skrivare, storformatsskrivare, mjukvara, service, support och förbrukning ingår.

Med Epsons värmefria bläckteknik sparar ni upp till 83% på energiförbrukning jämfört laserskrivare.

TelloPrint är bättre både för miljön och plånboken. Gör som många andra – kontakta oss för att få en presentation!

Byt till en skrivare med värmefri teknik

Epsons bläckstråleskrivare använder kall bläckteknik – de kräver alltså ingen uppvärmning för att starta utskriftsprocessen –  vilket gör att de förbrukar mindre energi. Med lägre energiförbrukning sparar de både på plånboken och miljön, samtidigt som de ger snabba och pålitliga utskrifter.


Att byta från en laserskrivare till en skrivare med värmefri teknik är en av de enkla saker vi kan göra för att minska vårt klimatavtryck. Även små förändringar gör stor skillnad om vi är många som gör det.

Läs mer och se sortiment på https://www.epson.se/heat-free-technology.

Fördelar med värmefri teknik:

Lägre energiförbrukning sparar energi och pengar

Värmefri teknik förbrukar mindre ström eftersom den inte använder värme för uppvärmning. Eftersom bläckstråleskrivare inte har fixeringsenhet att värme upp minskar energiförbrukningen betydligt.

Färre utbytesdelar, mindre miljöpåverkan

Laserskrivare har vanligtvis fler förbrukningsartiklar och kräver i många fall regelbundet byta av trumma, överföringsenhet och fixeringsenhet.  Tack vare den värmefria tekniken har våra bläckstråleskrivare färre delar som behöve bytas ut.

Spara tid med konsekvent höga utskriftshastigheter

Epsons skrivare med värmefri teknik kräver ingen uppvärmning när en enhet slås på eller aktiveras från viloläge. Det innebär att utskriften kan starta direkt.

Färre ingrepp ökar produktiviteten

Den värmefria strukturen hos Epsons bläckstråleskrivare gör att det finns färre delar som kan gå sönder, vilket minskar mängden ingrepp som krävs.

Några av våra nöjda kunder

Jag har varit kund till Philip sedan flera år tillbaka, oavsett var han jobbat, och han har alltid vetat hur man tar hand om sina kunder och det fortsätter i TelloPrint. Nu har vi endast ett nummer att ringa, oavsett ärende. Vi får alltid snabb och personlig service och slipper framför allt lägga ner onödigt mycket tid på att få ner allt på mejl eller chatt. Vi är så nöjda att vi rekommenderat andra att välja detsamma!

Erica Wallgren, Chef, utbildningsledare och trafiklärareLinköpings Tungutbildning

Jag valde TelloPrint som leverantör för att jag kunde spara pengar, men också för att dom är drivna och gav ett seriöst och ärligt intryck när dom noggrant gick igenom allt så som förbrukning och kostnader. Kort sagt, jag sparar pengar och undviker en hel del problem tack vare deras snabba service.

Daniel Östman, ButikschefICA Kvantum Åkrahallen

Tryggheten kring att få ett fast pris på en så stor kostnad som skrivare fick mig att välja TelloPrint som leverantör.
Att det endast är en part som har hand om bläck, leveranser och hårdvara gör det väldigt lätthanterligt. Vi ringer ett nummer och säger vad som behövs och får sedan leverans, utan att behöva knappa själva. Jag är nöjd och rekommenderar andra att välja TelloPrint!

Christian Liljestrand, ICA-handlareICA Kvantum Filipstad

Jag har länge varit handlare och har en stökig historik i djungeln av toner och kassetter. När jag blev rekommenderad av andra kollegor att titta på TelloPrint var jag beredd att prova något nytt. Jag föredrar vanligtvis inte leasingavtal, men med skrivare i detta fall är det en bra lösning. Jag har en Maxi-, en Supermarket- och en Närabutik och denna lösning fungerar lika bra i alla storlekar.

Sedan vi bytte till TelloPrint vet vi vad vi behöver. Vi sparar både tid och pengar på att slippa byta och köpa in toners, det är driftsäkert men också väldigt smidigt. Vi har även kontroll på kostnader kring skrivare, eftersom allt ingår.

Mikael Norling, ICA-HandlareICA Maxi Karlskoga, ICA Supermarket Kronhallen Degerfors, ICA Nära Kronhallen Karlskoga

Vi var ute efter en helhetslösning och var bekanta med TelloPrint sedan tidigare. Tack vare deras personliga och snabba support var det ett enkelt val. Att vi dragit ner på energiförbrukningen är ett stort plus!

Johan Nilsson, Stf Butikschef/DriftchefICA Maxi Linköping

Johan Nilsson, STF butikschef/driftchef Ica Maxi Linköping

Erica Wallgren, Chef och utbildningsledare, Linköpings Tungutbildning

Vi berättar gärna mer och visar hur våra tjänster kan förbättra er vardag och affärsverksamhet!

Kontakta oss

kontakt@telloprint.se
013 – 465 10 10
eller via formuläret nedan