David – Han kommer från snickeribranschen och behövde precis som alla vi andra en uppgradering i livet i form av TelloPrint.

Davids första månad har bestått av att lära sig allt han bara kan av Oskar, som är vår installations- och supportexpert, för att sedan bli en självgående expert han också. Inte är han långt ifrån det! Redan första veckorna tog han emot supportsamtal och avlöste problemen helt på egen hand. Denna stjärna har verkligen stigit på nolltid!

Han har inget emot en aktiv livsstil och ni som läst våra tidigare inlägg förstår då säkert att även David hänger med gänget på gymmet. Inte nog med det håller han också på med kampsport. Han spenderar annars gärna sin lediga tid med vänner och familj.

Tre snabba med David
Hund eller katt? Hund
Favoritkampsport? UFC/MMA
Kaffe eller te? … Nocco