Sofia – born n’ raised i Staffanstorp. Innan hon flyttade hit hann hon även bo en sväng i Malmö. Där trodde hon nog att hon skulle stanna ett tag till, men när hennes vilja och stora engagemang visade sig under en battle med TelloPrint gällande en kund vi båda försökte värva, smiddes planen att rekrytera henne till Linköping.

Sagt och gjort, för en månad sedan flyttade Sofia äntligen hit och började hos oss på TelloPrint!

Hon har flera års erfarenhet av försäljningsyrket och det uppenbarade sig väl när hon redan första veckan hade flera möten inbokade. I dag har hon knappt tid att hjälpa mig med denna text på grund av att hela dagen är fylld av möten och förberedelser inför kommande dagar.

Som många andra har hon ett sinne för hälsa och träning. Så fort hon hinner med annat än alla måsten i livet tränar hon gymnastik, men trots sin aktiva livsstil är hon svag för powernaps.

Tre snabba med Sofia
Gym eller Gymnastik?
Gymnastik
Malmö eller Linköping?
Borta bra men hemma bäst
Hemma eller på kontoret?
Kontoret, för att maximera dagen på bästa möjliga sätt