Oskar Gustafsson, Service- och supporttekniker

Oskar – vårt ess i rockärmen

Han kommer från Ica och känner till butiksmiljön mycket bra efter sina 8 år. Han vet hur mycket en bra leverantör betyder och hur viktig en bra telefoni, print- och skärmlösning är för att få verksamheten att gå runt. Är dina anställda på topp är verksamheten på topp!

Förutom att han kan allt om butiksmiljön på Ica är Oskar den som installerar hos alla kunder och som ser till att installationerna går snabbt, smidigt och enkelt.

På fritiden hittar ni även Oskar på Nordic Wellness, precis som många av oss andra, eller i simhallen tillsammans med sin son. Det händer även att Oskar får köra en och annan online match på datorn med sin son.

Tre snabba med Oskar

Bänkpress eller cables?
Cables
Bläck eller laser?
Bläck
Gryta eller ugnsbakat?
Gryta